1. Om du skulle byta stad att bo i, vart skulle du flytta?
Oj, detta var svårt… Skulle jag byta stad i Sverige så skulle jag vilja flytta till Göteborg. Den staden känns lite lagom stor på något sätt! Om jag fick flytta vart jag ville i världen så skulle det få bli San Fransisco. Jag kunde verkligen inte få nog av den staden när jag var där och det finns så mycket mer att upptäcka. 

2. Vad är det läskigaste du vet?
Ormar är ingen höjdare!

3. Om du fick välja en TV-serie att leva i, vilken skulle det vara?
Hawaii five-0! Det är alltid action, spänning och drama. Detta samtidigt som de lever på en paradisö. Hur coolt? 

4. Vad är alltid snyggt även då modet förändras?
Svarta jeans går alltid hem, hahaha. Jag lever just nu i mina på jobbet… Annars är det enkelt att matcha och kommer alltid att funka. Perfekt! 

5. Har du en kvinnlig förebild?
Jag har ingen direkt kvinnlig förebild, men alla som vågar satsa på sina drömmar för att de faktiskt ska bli verklighet är stora inspirationskällor för mig. Det finns många starka kvinnor där ute! 

6. Om du fick göra om en dag i ditt liv, vilken väljer du och varför?
Det finns många dagar jag gärna skulle uppleva igen, men en av de mäktigaste dagarna i mitt liv var när jag, tillsammans med min pappa och ett gäng andra skidåkare, klättrade upp på Nordalsfjället i Riksgränsen. Detta för att sedan åka sidor ner i knähögt puder. Anledningen till att detta var så mäktigt, är mig själv och mitt självförtroende för min fysiska förmåga. Denna bestigning gjorde vi efter lunch och hela förmiddagen hade vi åkt skidor. Mina ben var väldigt trötta och när vi skulle göra detta tvivlade jag väldigt mycket på mig själv. Skulle jag orka klättra hela vägen upp? Jag och pappa fick chansen redan dagen innan, men då fegade jag ur. Den här gången pushade alla runt omkring mig till att verkligen ta chansen. Jag bet mig i läppen och så började vi klättra. Känslan när vi nådde toppen är något av en skräckblandad förtjusning. Jag hade klarat klättringen upp, men nu skulle jag ta mig ner också… Stort tack till alla människor som peppade mig! Det var inte nog med prestationen i sig, utan vi skulle ta oss ner i flat-ljus dessutom. Flat-ljus innebär att det är total whiteout, det finns alltså inga referenser i snön när man åker. Kommer det ett gupp och man inte är redo så ligger man där i snön… Det var skönt att kunna ha någon som åkte framför mig och fungerade lite som en ledsagare. Väl nere var jag så överväldigad och stolt över mig själv att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. När jag stod själv i ankarliften kom tårarna av lättnad, jag hade klarat det! Detta var en dag längst upp i norra Sverige, tidigt i mars 2013. Mycket har hänt sedan dess, men den där överväldigande känslan vill jag verkligen uppleva igen! Den här gången som en bättre skidåkare och människa. 

7. Vad är din största materiella önskan?
Kan ni gissa? Det hade ju inte varit helt fel att äga den nya Canon Mark IV, kameranörd som man är… 

8. Har du det stökigt hemma?
Nej det skulle jag inte vilja påstå, hatar egentligen när det är stökigt. Lite kläder på en stol är ingen ovanlighet, men annars är det alltid hyfsat städat. Jag bäddar sängen varje dag till exempel!

9. Vart vill du resa?
Överallt? Nä, men vart ska man börja liksom? Resandet är livet! Min bucket-list är lång och jag har bara börjat att checka av platser världen över. Några platser som ligget högt upp på listan är Island, New York, Skottland, Costa Rica, Japan och en roadtrip längs Rout 66 i USA. 

10. Vatten, vin eller mjölk?
Vatten alla dagar i veckan! Eller jag, det beror på när man frågar… Haha 

11. Vilken är den sämsta raggningsfrasen som du har fått höra?
Detta är väl egentligen ingen raggningsfras, kanske inte heller den sämsta jag hört men jag måste berätta ändå. Jag var på en korridorsfest i Lund och hängde med min kompis som pluggar där nere. Alla utom vi var ganska dragna och helt plötsligt var jag fast med en kille som pratade oavbrutet. Hahaha han kunde inte sluta snacka om sitt namn och sig själv och så skulle han envisas med att skaka min hand flera gånger. Den tredje gången fick jag ett papper i handen och han dröjde kvar liksom. När jag kollar vad det är jag har i handen, så inser jag att det är ett visitkort med hans namn på och ett handskrivet telefonnummer. Jag trodde att jag skulle dö! Hahaha! Hans kommentar var ”Nu kan du ju kontakta mig”, eller något liknande… Jag skulle bra gärna vilja veta hur många tjejer som faktiskt använt det där visitkortet!? Tyvärr glömde jag det hos min kompis dagen efter, annars hade det varit grymt kul att ha kvar.