31 juli 2009

Home alone...


Heheh, hela dan i går och halva i dag har jag och lillsyrran varit hemma själva. :P Det va skönt att slippa tjatande föreldrar faktiskt (y) . Det tycker nog alla? eller? Aja vi hade en chill dag i går med lite film och grejjor. Hihi nu har jag äntligen sett Twilight och den va asbra!! Sen kollade vi på en film till som hette Wild Child och den va ochså jätte bra! I dag har vi ätit lunch hos farmor och farfar, kusinera komm också och åt. sen stannade jag där tills mamma och pappa kom hem. :)

29 juli 2009

Olivia tråkar!Onsdag:
Va i Möre i dag å spelade Skandia cupen, det gick väll inte bra precis men inte dåligt häller. Men det va kul att tävla iaf. Bilresan va seg men fan va vi skrattade på vägen hem tjejer! Det va riktigt kul asså.  När vi va hemma i huset igen kom jag på att matilda och jag är själva hemma i morgon, så pappa och jag åkte och hyrde några filmer. Jag kollade på en redan ikväll " Wallander Kuriren ", den va bra. 8) Puss och god natt folket

24 juli 2009

Gyö

Everyday


Domma härliga bilderna är tagna i Gyö hos Karin och dave vid deras sommar stuga, som ligger vid havet. Gyö ligger i bleking. Vi va där i  ca två dagar, det va jätte mysigt i deras stuga eller snarare mini hus! Jag fotade lite bilder med Daves teleobjektiv se nedan:Bilderna är tagna med ett Canon EF 70-300mm f/4.5-5.6 DO IS USM Teleobjektiv.