30 augusti 2011

SchemaJag tycker att mitt schema är ganska bra faktiskt. Inte en dag efter tre! Och en väldigt lång sovmorgon... Jag kommer nog att gilla mina fredagar.

30 augusti 2011

Books


Halli Hallå! I dag har skolan dragit igång mer på riktigt, vi hade FEK (FöretagsEKonomi) för fösta gången och jag tror att det kommer att bli jätte roligt. I alla fall i tvåan när vi får starta egna UF företag. ;) Vid halv elva så kom det en kille och hade föreläsning om Google. Det var väldigt inressant! Hheheh sen så råkade jag och Johanna komma lite försent till en lektion, det var jättepinsamt. :P Men det ska aldrig hända igen!!! Förövrigt så har det varit pissväder i dag! När jag skulle hem så både regnade och blåste det, pluss att det var kallt också!!! Är det redan höst eller??

28 augusti 2011

MacBook


I och med att jag har börjat på Procivitas så ska jag "få" en dator. Som ni kanske har förstått så är det en Macbook! ;D Jag längtar jättemycket tills vi får dem, förhoppningsvis så är det denna veckan som kommer. Det är lite som en dröm som går i uppfyllelse. Jag har velat ha en Mac ganska länge. ;) Det kanske låter lite som att jag skryter men jag är bara så otroligt glad! Nog pratat om de. Nu så ska jag sätta mig i soffan och kolla på film, New Moon blir det tror jag.