22 juni 2014

Midsommar i Tylösand

 
Midsommar blev en riktig höjdare trotts planering i sisat minuten som vanligt. Jag och bästa Hanna Tog en roadtripp till hennes stuga i Tylösand. Dagen bjöd på massa gott käk från Maxi, kransknytning, mer mat och tårta, slefies, goa bilder vid stranden och skumpa i solnedgången. Inte nog med det så avslutade vi kvällen/natten på Leffes med massa dans och härliga människor. Bästa midsommar ever! 
 

19 juni 2014

Tack till er!

Goaste kusingänget! 
Mina golftjejer! 
 
Ville bara säga tack till er som var med under min student. Fick inte med alla på bild, men ni vet att ni är bäst. STORT tack till er i alla fall! Ni gjorde min dag till den bästa i mitt liv! 
 
 
I går morse var jag och Calle ute å tog lite härliga bilder på Växjö GK. Man kan inte tro att bilderna är tagna klockan 07.00-08.00 på morgonen... Enligt mig själv blev resultatet riktigt bra! Banan är faktiskt som finast tidigt på morgonen och sent på kvällen, om man tänker rent fotomässigt i alla fall. Hål 18 har sin charm med sitt utslag och sedan greenen vid klubbhuset. Dock är hålet inte lika roligt om man är tight höger eller långt vänster på utslaget. Det har man fått uppleva på lite olika sätt...