Jag är så taggad på att resa just nu och nu är det snart bara en vecka kvar tills jag åker till New York. Det ska bli så kul! Så länge får ni njuta av en härlig vy över Paris. Den staden måste jag verkligen se mer av! Har ni någon favoritstad i Europa?? Jag vill ha tips på vart man kan åka på weekens! 
 
Igår snodde jag ihop en isig sorbéaktig smoothie. Det jag blandade var en portionspåse av Coops Tropiska smoothieblandning med annanas, mango och papaya, frysta jordgubbar, lite mer fryst mango, mandelmjölk och vaniljprotein från fitnessguru. Supergott! Denna variant lär det bli fler av i sommar... 
Hoppas ni alla har haft en trevlig påskhelg trots den plötsliga kylan? Ja här i Småland har det varit svinkall, nästan så att man kan säga vinterkyla... Nu vill vi ju bara att det ska bli sommar! Även om jag gillar vinter, snö och kyla så vill jag ändå ha vår och sommar när snön väl är borta. Särskillt när det ska envisas med att inte bli någon riktig vinter över huvud taget. Nog om kylan! Påskhelgen har jag delvis spenderat på landet hos min mormor och morfar tillsammans med mammas sida av släkten. Påskbord, äggjakt och äggpickning har vi hunnit med tillsammans med mycket annat. Annars jobbade jag långfredag och även annandag påsk, vilket betyder dubbelt betalt... Cash is king!