28 april 2013

Sunny day!

 
Det har varit en härlig helg med sol och god mat! Vädret är helt underbart och jag har tillbringat dagen ute i solen med en bra bok och även lite plugg. Söndagar är alltid slappdagar och det kändes extra skönt med en dag utan något planerat då jag har jobbat både fredag och lördag.   
 
Vid sidan av allt pluggande har jag börjat kolla på en ny serie, Pretty Little Liars. Det är en lite annorlunda story, det handlar så klart om hur det är att vara tonåring men det är samtidigt en deckare. En härlig blandning om ni frågar mig! 

18 april 2013

New Converse

De här snyggingarna köpte min fina mamma till mig när hon och syrran var i London för några veckor sen. 
 
Det var längesen nu... Jag har haft mycket att göra den senste tiden och därav har bloggningen blivit lidande. Jag ska försöka blogg så gott jag kan men det är inte så roligt när man inte har några nya bilder att visa. Det bästa som har hänt de senaste veckorna är att golfsäsongen äntligen har dragit igång. Rangen på Växjö GK har öppnat och banan är på god väg den med. Det är så härligt!!!! I helgen var jag och tjejerna på träningsläger i Torekov och spelade på banan för första gången i år. Det gick förvånansvärt bra för att vara de första rundorna på säsongen och jag är riktigt nöjd med mitt spel för att vara så tidigt. Trots kylan och vinden hade vi verkligen en super kul helg! Det var ju lite extra kul att vi lyckades pricka samma helg som US Masters spelades på Augusta. Det blev alltså Golf för hela slanten! 
 
Annars så är det skolan som tar upp min tid, nu drar nationella igång och vi är inne på slutet av alla kurser. Det gäller alltså att vara på topp i några veckor till, sen är sommarlovet mycket välkommet. Nä nog om skolan! Nu ska jag ta och äta lite för jag är sjukt hungrig.