De första kvällarna bjöd verkligen på härliga solnedgångar i Portugal. Tyvärr var det mitt i middagen och det blev inte så mycket fotografering i solnedgången på grund av det... Det gjorde verkligen ont i hjärtat vissa kvällar! Haha fotonörd som man är. Stället vi käkade flest gånger på var helt klart Aquario Bar, som låg perfekt vid stranden. Det var även väldigt smidigt att gå från campingen. För att komma in till stan var vi tvunga att ta bilen nämligen. 
 
Fler bilder kommer! Det blev verkligen en liten äventyrssemester den här gången och det var verkligen så kul. Mer av den varan tack!!! Det är verkligen så mycket roligare när man får se omgivningen och inte bara stänga in sig på ett hotell en hel vecka. Aldrig vanlig solsemester igen!
 
Två veckors semester går väldigt fort och jag är hemma igen efter en härlig vistelse i Portugal. Något jag fick med mig hem var ett gäng polaroidbilder. Kameran (instax mini 8) har jag fått låna från jobbet. Jag har aldrig fotat polaroidbilder tidigare, så det var ett roligt litet experiment under resan. Det blir riktigt härliga minnen man får med sig hem och kan sätta upp på väggen. Nu kommer jag definitivt att vilja köpa min egen polaroidkamera... Bilder fotade med min 6D kommer också inom kort!
 
Vill ni inte vänta kan ni börja följa mig på instagram @oliiviiaaa
 
 
De senaste två dagarna har jag och detta härliga gäng spelat seriespel på hemmaplan. Banan på Växjö GK har varit fantastisk och vädret har varit bra i alla fall en av två dagar. Det har varit kul att få spendera lite tid ute på golfbanan och nu har jag fått ordentlig mersmak. Nästa vecka är det golfveckan och jag ska spela Greensome tillsammans med pappa på onsdag. Nu ska här tränas! 
 
Det roligaste av allt så här i efterhand var ändå att vi lyckades genom en 2:a plats med en uppflyttning. Nästa år spelar vi alltså i Division 1 och inte Division 2 som i år. I och med detta är det hårdträning som gäller för oss alla fram tills nästa sommar... Vi är taggade allihopa och ser fram emot detta!