Hallå där! I kväll ska jag och en kompis se The Wolf of Wall Street på bio. Det ska bli sååååå skönt att koppla bort skolan om så bara för en kväll... Hahaha Det jag har hört av folk som har sett den är att den är bra men mycket lång! Har också hört att det ska handla mycket om sex och droger... Det ska bli intressant att se om det stämmer. Är det någon av er som har sett den? 

30 januari 2014

I see fire

 
Dagens låt är helt klart I see fire - Ed Sheeran i The Hobbit: The desolation of Smaug soundtrack!
 
Det börjar att likna något nu... Slutet går att skymta där borta i fjärran! 
 
Jag sitter för tillfället stationerad i sängen och jobbar för fullt med mitt gymnasiearbete. Det börjar äntligen kännas som att jag har koll på det hela nu och att det faktiskt kommer att hinna bli klart. Råmanuset ska in i morgon, men det innebär att vi ska lämna in arbetet som det är nu och det är alltså inte ett färdigt arbete. Nu ska jag fortsätta att skriva! Ha det bra!
 
 
De två senaste veckorna har det verkligen varit stört mycket i skolan. Det var inlämningar som skulle skrivas och samtidigt var det sjukt mycket annat som skulle göras samtidigt. På toppen av allt detta har vi även inlämning av råmanuset till gymnasiearbetet. (Ett första utkast) Det innebär att denna vaeckan kommer att bli lika stressig som förra veckan. Jag hoppas verkligen att det lugnar ner sig lite innan lovet, för jag pallar snart inte mer!