29 januari 2015

Vardagsfavoriter

 
Här har ni ett par föremål som jag använder mig av nästan dagligen. Boken ha jag dock inte börjat läsa än, men hört att den ska vara bra. Min älskade mössa är bara för go att dra på sig i vinterkylan tillsammans med en skön låt i lurarna. Vad vore livet utan musik liksom? Mangodoften från The Body shop har blivit min favvis och jag har flera produkter därifrån, bland annat handkrämen som fick vara med på bilden. Den trogna följeslagaren, min iPhone 6, har fått hänga med mig vart jag än går sedan i september och vi stormtrivs med varandra. Tillsammans med mitt fodral från Haglöfs blir den en snygg vardagsdetalj. Sist men inte minst kommer så klart mitt fasta 50mm objektiv. Det går verkligen inte säga för många gånger hur fantastisk denna glugg är. Det var kärlek vid första ögonkastet. 
 
Detta är så sjukt roligt!!!! Jag och två till från fotokursen som jag har läst nu i höst har fått möjligheten att ställa ut våra bilder på Stadsbiblioteket i Växjö under de två kommande veckorna. Bilderna ska bland annat hänga på plats under Kulturnatten som är på lördag. Den kvällen kommer det att vara massor med folk som kommer att få se mina bilder. Galet kul att få ställa ut sina bilder för första gången! 

25 januari 2015

Göteborg

 
I fredags förmiddag satte jag och Hanna oss på tåget mot Göteborg för en mysig miniweekend. Vi har verkligen haft det supermysigt med massa god mat, shopping och trevligt sällskap. Göteborg levererade som alltid! Maten var nog ändå höjdpunkten tillsammans med att vi träffade vår kompis Pauline som vi inte träffat på ett halvår. Hon bor i Gbg nu och det var så roligt att hon kunde förlja med oss och käka på fredagkvällen. Tack för en grym helg mina fina!