Gårdagens kvällsmat bestod av en stor mugg te, en spenatbulle och en skål med kvarg, keso, müsli, pumpakärnor, mullbär och torkade gojibär. Mycket gott! 
_____________________________________________________________________________________________________
 
Idag bär det av mot Jönköping för att träffa mitt kusinbarn och resten av min fasters familj. Det var riktigt länge sedan jag var på besök hos dem nu, så det ska bli väldigt mysigt. Jag vet inte riktigt vad dagen har att erbjuda ännu, men på hemvägen kommer det i alla fall bli ett besök på Dormy golf för lite infröskaffande av bland annat nya golfskor och lite annat smått och gott. 
 
DAG 12 USA
_____________________________________________________________________________________________________
 
San Fransisco!!! Så häftig stad! Vår dag började med undervisning på ett av hotellrummen och vi satt ihoptryckta i sängarna som vanligt. Det började faktiskt bli riktigt mysigt! Strax innan lunchtid begav vi oss mot centrum och en brunch på Hollywood Café. Det var verkligen den godaste brunchen jag har ätit i hela mitt liv! Så mysig retrostil på hela stället och maten var helt magisk. Vi åt för allt vi var värda av french toast och american pancakes med berg av frukt och maplesyrup. Stor tumme upp för den brunchen och sällskapet. Jag, Johanna, Kajsa, Lisa, Anna, Kajsa och Anna fick ett mysigt bord och vi fyllde det till max med massa godsaker... Mätta var vi allt hela eftermiddagen sen kan jag säga! Mer bilder från dagen kommer snart! 
 
 
Detta är i princip första gågen i sommar som jag spelar kubb!? Det är riktigt illa!!! Kubb är ett måste varje sommar och det ska spelas ofta, men de senaste veckorna har det inte varit något lysande väder precis. Det har inte varit några varma sommarkvällar där kubb har varit ett alternativ. Jag tycker att det får bli ändring på det snart!