28 september 2017

Moledo

2017 Portugal

Portugal juli 2017
 
 
Sista stoppet på vår lilla roadtrip blev det portugisiska lilla surfmeckat Moledo. Det första vi möttes av var en orange hippievan och ett gäng surfare som precis avslutat en session. Jag bara älskar feelingen och det enkla livet. Fler surfresor åt folket tack! Vi avslutade kvällen med en härlig solnedgång och en riktigt välbehövlig burgare på ett chill hak med surfstyle. En riktigt bra dag! 

27 september 2017

Valenca

2017 Portugal

Portugal juli 2017
 
 
Vår lilla roadtrip fortsatte längs de slingriga vägarna över bergen i norra Portugal. Hade vi fått köra över portugisiska gränsen med vår hyrbil, så hade vi förmodligen fortsatt över till Spanien en sväng, men vi hade inte den möjligheten tyvärr. Det hade kostat oss extra på biluthyrningen och då visste vi inte att vi skulle få den möjligheten. Det gjorde inte så mycket dock... Vi fick av en slump se världens fästning med en liten innerstad och grym utsikt. Jag fick sån game of thrones feeling och njöt av varje minut. Helt klart värt att stanna för! Valenca ska ni alltså lägga på minnet om ni är i norra Portugal. Efter det här stoppet rullade vi vidare längs med spanska gränsen tillbaka ut mot kusten. 
 
Roadtrip to be continued...

26 september 2017

Ponte de Lima

2017 Portugal

Portugal juli 2017
 
 
Under vår sista dag med Maria och Tom ville vi hitta på något kul och självklart fick det bli en roadtrip i norra Portugals inland. Första stoppet blev Ponte de Lima, en väldigt fin stad intill en flod nere i en dalgång. Vi stannade för en liten prommenad genom innerstaden och avslutade med en glass. Hade man haft tid att stanna längre så hade det säkert funnits massa intressant historia om stället. Grymma fotolocations hade man säkert också hittat om man hade haft tid att leta. Det får bli en annan gång helt enkelt! 
 
Roadtrip to be continued...