Herregud!!! Den är äntligen här!? Att hålla studentmössan i handen känns verkligen mäktigt. Det känns äntligen som allt det här med studenten är på riktigt och inget som är någon slags dröm. Därför bjuder jag på ett gäng bilder på mössan och mig! Enjoy!
 
 
 
Bilder från i torsdags och fredags då jag var med familjen och några familjevänner i Berlin. Vi gjorde ett långstopp på vägen hem från Österrike.
 
Av vad vi han se på ett dygn så var Berlin en häftig stad om ni frågar mig. Kontrasten mallan allt nytt och allt historiskt var nog det som gjorde staden så speciell. Det är bara att konstatera att det går långsamt att bygga upp en stad efter krig och svårigheter... När de blir klara (om det någonsin sker) så kommer Berlin troligen att vara ännu häftigare och kontrastrikare, då de restaurerar och bygger nytt på samma gång.  
 

18 februari 2014

Kitzbühel

Adventures & Travels

 
Den här dagen har varit kanon efter två dagar med snö och dimma... Kitzbühel har helt klart levererat i dag! Skidåkningen, vädret och maten har varit grym. Det finns inget att klaga på helt enkelt!!! Man måste älska livet sådana här dagar. I morgon kör vi gärnet sista dagen!