29 december 2010

Yesterday

Everyday


Utrustning: Canon eos 60D + EF-S 55-250mm

I går så hade jag inte tid till att blogga så jag lägger upp bilderna från i går nu i stället. Jag va nämligen i Holma hos mormor och morfar hela dagen, vi kom inte hem förän klockan nio lagom till Pirates of Caribien III. Och dessutom så var jag sjukt trött i går också. ;) I dag så har jag mest slappat, fast nyss så cyklade jag på motionscyklen en halv timma. Känner mig lite duktig. Nä nu måste jag sluta, jag och min lillasyster ska ut och fota lite. Hejsvejs. 

27 december 2010

Julklappar

Everyday1. Canon EOS 60D ! <3
2. Canon EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM
3. Bok Tystnad, Tagning av Michelle Magorian
4. Tröja från Vila
5. 500:-
6. tre olika par örhängen + en ring

+ lite annat smått och gått som inte kom med på bilden. ;)

I dag så har jag varit på stan. Det var sjukt mycket folk. Jag kan visa vad jag köpte någon annan dag kanske. På gina var det värst såklart, det gick inte att komma fram där inne... Det blir ju inte bättre av att det är sjukt jävla kallt ute. Ursäkta språket. Hahha men en lite slapp dag har det varit. Hej så länge. 

27 december 2010

Julafton

Everyday


Julbordet ;)

Mina paketer :D

I ett av dem låg Canon EOS 60D!! :D <3

Emil öppnade bara ett av sina paket sen va han nöjd. ;) Emil och Matilda

Först på dagen åt vi julbord hos mormor och morfar. Och tomten kom så klart! Vi stannade där till ca kl 6 på kvällen. Vi träffade min lilla kusin Agnes som bara är en vecka gammal också. Aja sen gav vi oss ut i snöovädret och körde hem till Sandsbro. Hemma hos oss väntade pappas släkt. (på bilden ser ni våran julgran)