Härom kvällen tog jag, mamma, pappa och ludde en liten cykeltur för att plocka smultron. Dock gick det väldigt snabbt, eftersom knotten var överjävliga. Vi fick med oss ett gäng smultron i alla fall och på vägen hem cyklade jag förbi sjön med mitt strå för att knäppa lite bilder. En fin men något blåsig solnedgång blev det. Vill ha mer mer mer av sommaren! 
Eftersom kameran inte fick följa med på årets midsommarfirande, så tänkte jag visa lite bilder från midsommar för 2 år sedan. Detta var verkligen en magisk kväll med bästa Hanna i Tylösand. Saknar henne så mycket! Förra året blev det inget riktigt midsommarfirande, eftersom jag var iväg med goaste gänget i USA. Saknar det också något enormt! I år fick det bli firande här i Växjö med ett gött gäng, som jag inte umgåtts med tidigare. Det blev en mycket trevlig tillställning med den obligatoriska midsommarlunchen, 7-kamp, kubb, irländskjulafton, jordgubbstårta och beerpong. Vädret var även det på topp för en gångs skull! Toppbetyg på årets midsommarfirande helt enkelt. Vad hittade ni på? 
 
 
 
 Det blir faktiskt roligare att äta om man stylar sin mat och dukningen en aning. Det blir dessutom snyggare på bild också. Min frukost bestod av naturell havregurt blandat med lite vaniljkvarg (utan tillsatt socker), toppat med garanola, pumpakärnor och solrosfrön.