...är något av det bästa som finns. Det gör mig bara så glad och varm i hela kroppen. Jag kommer verkligen sakna dessa sommarkvällar nu när det börjar bli lite kyligare. Hösten börjar komma smygande, men det gör mig ingenting. Tänk er en ruggig höstdag, film och en varm kopp te i handen. Alla underbara färger får vi inte häller glömma! 
 
DAG 4 FRANKRIKE
_____________________________________________________________________________________________________
 
Under den fjärde dagen blev det Disney Studios, som var den häftigaste av parkerna enligt mig. Vi fick nämligen se hur det går till när de spelar in riktiga specialeffekter undertiden vi åkte ett tåg och jag säger bara oj va sjuka grejer de kan fejka! Filminspelningar måste vara sjukt häftiga asså! 
 
Galet bra avslutning på den här dagen måste jag säga! Först ett yogapass på Moves, där jag tränar, och sedan smoothie och en tallrik kvarg med granola ute på min yogamatta i kvällens sista solstrålar som trängde sig genom trädens gröna lövverk. Slacklinen fick avsluta min kväll och jag gör faktiskt framsteg efter bara ett par kvällar balanserandes på den smala linan. Mer sånt här tack!