Canon eos 1000D + EF 70-200mm f/2.8 L USM 
 
I förmiddags var jag och kollade när min lillebror spelade match på Sandavi här i Sandsbro. Det gick bra för dem den här gången och de vann med 3-1. Om ni har tänkt på det så fotar jag just nu med en Canon eos 1000D. Det är på grund av att min kamera Canon eos 60D är på lagning efter att gummit som skyddar kameran har släppt i limningen på flera ställen. Jag hoppas verkligen att den blir klar under veckan som kommer. 
 
Godmorgon! Eller det kanske är godförmiddag man ska säga? Hahah Hur som helst så tänkte jag att det var dags för lite fler bilder från Spanien. Ni kanske har förstått att dessa är från den dagen då vi var inne i Barcelona. Det var verkligen galet varmt, men ändå kul att se staden igen. Jag var bara 10 år när jag var där senast och kommer inte ihåg så mycket av hur atmosfären var och hur omgivningen såg ut. Det första vi gjorde var därför att ta turistbussen med den röda slingan för att se så mycket som möjligt av Barcelona. Turen började inne i centrum och fortsatte upp på olympiaberget för att sedan gå tillbaka ner mot hamnen och centrum. Vi hoppade av vid hamnen för att käka lunch och sedan gick vi längs La Rambla för att komma till shoppingen. 
 
 
När vi satt på tåget på väg tillbaka till Sitges så hände en sjuk grej asså. Barcelona är ju lite kännt för att ha mycket ficktjuvar och sånt, med det såg vi ingenting av, men på tåget... När vi satt där lite nöjda och trötta då hör vi helt plötsligt världens smäll. Först trodde jag att det var någon som sköt med pistol, men det visade sig att hela glasrutan på fönstret bakom oss hade spruckit. Den hade inte gått sönder helt, men hela rutan var splittrad på grund av en sten som träffat den. Det sjukaste var att det tydligen var ett gäng killar som hade stått vid sidan av spåret och kastat sten när tåget körde förbi!? Nu blev ingen skadad och rutan sprack inte helt, men det kunde verkligen gått illa. Det satt ju människor precis där stenen träffade rutan. Efter en dag i Barcelona så var det alltså på tåget som det blev lite dramatik. 
 
Jag har helt glömt bort att visa er mina fantastiskt sköna flippflopp från Olukai. Jag köpte dem på jobbet i början av sommaren och har verkligen gått i dem hur mycket som helst. Flippflopp brukar ju inte vara så fotriktiga medn dessa är faktiskt uppbyggda i hålfoten och blir mycket bekvämare att gå i. Nu på senaste har jag inte använt dem lika mycket dock, men det är på grund av det dåliga vädret...