Hallå där! 
Det har varit väldigt tyst här på bloggen de senaste två veckorna... Anledningen är att först så var det slutspurt i skolan förra veckan plus pubrunda. Den här veckan har jag spenderat på stranden i Magaluf. Har verkligen haft det sjukt bra! Jag kan lätt säga att jag har haft den galnaste veckan i mitt liv! Så sjukt kul och overkligt har det varit, kan knappt inse att jag var där... Kommande veckor kommer troligen bli minst lika bra! Bal, skattjakt och sen en himla massa studenter, vart kommer det sluta liksom? 
 
Tänkte att det kunde vara lite trevligt med fler bilder från berlin såhär på lördagskvällen. Den andra dagen var det hur som helst en stadsrundtur som stor på schemat under förmiddagen, då vi besökte bland annat judemonumentet, Brandenburger tour och muren. Resten av dagen bjöd på en massa shopping, middag på pizza hut och en drink på det. En bra dag i Berlin alltså! 
 
 
Nu är jag hemma efter en fantastik fartfylld resa till Berlin. Själva resan med buss tog ganska lång tid, så vi fick ca två dygn i Berlin. Av de 48 timmarna blev det inte mycket sömn... Det var värt det dock! Vi hade verkligen sjukt roligt hela tiden. Bilderna ovan kommer från den första dagen som till större delen bestod av att åka buss och färja, men vid fyratiden var vi trots allt framme i Berlin. Väl där så gick vi på en liten promenad från vandrarhemmet där vi bodde till Potzdamer plats och Sony center. Lite regn fick vi stå ut med på vägen dit, men det var ändu relativt varmt. Efter lite turistande ock käk begav vi oss tillbaka till vandrarhemmet för att tagga en utgång på kvällen. Vilken kväll/natt det blev sedan! haha Berlin levererade den första dagen!