30 november 2014

1:a Advent och pepparkaksbak

 
Igår så var det full fart ute på landet hos mormor och morfar. Det traditionella pepparkaksbaket ägde nämligen rum... Deg och formar var lite överallt men en massa pepparkakor blev det trots allt! I dag har det fortsatt med stök eftersom det är första advent idag och i morgon är det äntligen december. Jag börjar bli riktigt tagg på julen nu! 

26 november 2014

Tårtkalaset

 
Här får ni två halvbra bilder från min födelsedag. Den första på mig och farmor och den andra på den smarriga tårtan. Det var en mysig eftermiddag! Tack till alla som var med och delade tårtan med mig. 

23 november 2014

23.11.14

Self portraits

 
Tiden bara flyger iväg nu för tiden, även om det är så grått och trist ute. Tänk va mycket lite snö skulle göra! Jag är fortfarande hoppfull... Det har i alla fall börjat bli kallare här nere i Småland och frosten kommer allt oftare. Det är så mysigt att sitta och kolla på vinterstudion och all spännande skidåkning som det bjuds på av svenskarna. Känslan av att det kommer att bli en riktig vinter finns fortfarande kvar och jag kommer att hoppas in i det sista. 
 
Nog om vinter och snö, födelsedagen var mysig som tusan med tårtkalas och allt. Sedan dess har jag jobbat tre dagar i rad, varit på Mockingjay del 1 på bio, myst på Condeco, kollat vinterstudion och dagens sprint från Bruksvallarna och så har jag hunnit med ett bodypump pass. Det kan sammanfatta min helg ganska bra!