29 september 2014

Fullt upp!

 
Hej på er! 
Här är det ingen rast och ingen ro... Helgen har bara flugit förbi och jag har hunnit med en hel del de senaste dagarna. Det har varit clinics på jobbet, föreläsning på universitetet, jobb, golftävling, ledare för knatteavslutningen, bio med bästa och saknade Sofia och ännu mer jobb. Ryder cup gick ju även i helgen, så min fredagskväll spänderades framför tv:n med Viktoria och massa godsaker... Släng in lite träning på Moves där också så har ni min helg bland annat. Det har därför inte funnits så mycket tid till att blogga, som ni kanske förstår. Kommande vecka blir troligen något lugnare! På onsdag ska jag dock ha mitt första seminarium och till helgen åker jag till lund för att träffa bästa Sofia igen!!! 
Canon 60D + 70-200mm f/2.8 L USM 
 
Här har ni den första delen med bilder från photoshooten i fredags. Tycker ni att jag har lyckats få fram vem Emma är? Vilka ord tror ni att jag har utgått från när jag har försökt att framställa hennes personlighet och karaktär? 
 

21 september 2014

Traktor race

Canon 60D + 70-200mm f/2.8 L USM 
 
I dag har jag, tro det eller ej, varit på tarktor race i Moheda. Detta kanske inte låter så intressant, men det var faktiskt riktigt skoj att kolla på när de gamla traktorerna med trimmade motorer slirade runt i leran på en åker. Anledningen till att jag följde med var att jag anade att det kunde bli coola bilder och det blev faktiskt många fräcka bilder trots regnet. Mamma fick agera paraplyhållare större delen av dagen, hehe.