Jag är hos Kajsa i Eskilstuna! Hur sjukt är inte det!? Vi har alltså inte träffats sedan fotoresan i USA i somras... Det är galet vad tiden har gått fort och nu får jag äntligen träffa henne igen. Jag kom hit till Eskilstuna med tåget igår kväll och Kajsa mötte upp mig med bilen och så körde vi hem till hennes mamma för att käka middag. Oj va gott det var! Efter det körde vi direkt hem till Kajsa och somnade nästan direkt... Idag blev det en rivstart med träning på Actic där Kajsa är instruktör, cirkelträning och yoga. Tror vi var ganska döda båda två efter det! Dock fick vi belöning med en supermysig och lyxig brunch efter det! Under eftermiddagen har vi prommenerat runt i Eskilstuna och fikat på ett mysigt café. Väldigt mysig stad måste jag säga! Nu ska vi snart käka på restaurang och sedan blir det filmkväll med godis nedbeddade i soffan. 
 
Imorgon blir det Stockholm och reunion med några härliga människor från resan!!! Det ska bli så roligt!

29 oktober 2015

Nicecream

Food & Recipes

 
Detta var verkligen gott! Jag ska helt klart testa att göra nicecream med olika smaker. Det bästa var att det är superenkelt att göra! Allt som behövs är en mixer. 
 
2 frysta bananer 
1 vanlig banan
3 tsk kakao 
1 mått proteinpulver med chokladsmak
(ej nödvändigt)
 
Söndagen bjöd alltså på en tur till OS byn Lillehammer, en ca 40 minuters bilfärd från Raufoss. Det var verkligen ett mysigt litet centrum med gamla trähus och en härlig stämning på något sätt. Vintertid måste Lillehammer verkligen få liv på riktigt. Jag hade så gärna velat åka tillbaka dit på vintern och uppleva ett riktigt skidmecka. Vår dag här började i alla fall med en god lunch på ett italienskt ställe. Efter det gick vi en liten runda i centrum och sedan tog vi bilen upp till Birkebeineren skidstadio och sedan toppen av hoppbacken. Det var konstigt att se allt utan snö, som man sett det så många gånger på tv. Nästa gång ska jag definitivt besöka Lillehammer på vinterrn! Dagen avslutades med en gigantisk hamburgare i Gövik och sedan åkte jag och min kusin Anton tillbaka till Raufoss för att sova.