26 augusti 2013

Schema!

Såhär ser mitt student år ut! Helt okej om ni frågar mig... ;) 

25 augusti 2013

Turn the time back, please!

 
I går så stannade vi i Ör på väg hem från Huskvarna. De har öppnat en ny godisaffär där och vi passade på att köpa de här flaskorna med sockerdricka. Sjukt gott! 
 
Annars, som alla förmodligen har märkt, så är sommarlovet slut... Vart har tiden tagit vägen?? Jag började skolan i torsdags, till skillnad från alla andra som började i måndags. Det var riktigt skönt att få några extra dagar. Skolan hann självklart knappt börja förrän vi fick läxor, matte redan första dagen. Jippie! 
 
I helgen har jag varit hos mina kusiner i Huskvarna och lirat golf. Det gick riktigt bra och jag kan nu mera kalla mig själv singelhandicappare. ( stavning?? ) Hur gött är inte det? 
 

20 augusti 2013

Kräftskiva

Bilder från kräftskivan i lördags! 
 
Det var verkligen supermysigt med kräftskiva i lördags, alla var så glada! Vi hade verkligen trevligt och en massa kräftor åt vi! ;) 
 
Dagen har spänderats på golfbanan, först en runda på morgonen (07:20) och sedan eftermiddagen i shopen. Rundan gick riktigt bra! Jag hade hela 41 poäng och första nio hålen gick jag på 39 slag ( 2 slag över banans par ) . Det blev en rejäl sänkning och mitt nuvarande handicap är 10,0. Lite surt att vara på 10,0, men men... Nu ska jag snart ut och springa en runda med syrran...