24 oktober 2013

Winter is coming...

 
Hallå på er! Nu har jag äntligen fått höstlov! Det behövdes verkligen och jag tycker att det är välförtjänt också. Det har verkligen varit mycket i skolan de senaste veckorna och jag skrev det sista provet innan lovet så sent som i dag. Nu är det äntligen lite paus, även om vi har en del som ska göras över lovet så är det ändå lov. Men det är ju bara torsdag tänker ni nu, är det inte i morgon alla får höstlov? Inte för min del! Vi har nämligen studiedag i morgon!!! Hur skönt? I alla fall så ska jag chilla järnet i kväll och inte plugga alls. 
 
Btw, snöade det i Växjö i dag? Eller var det bara regn??? Längtar verkligen efter snön nu!!!
 
 
Nu har jag fått min belöning! Hahah Det förtjänade jag verkligen efter att både ha skrivit ett matteprov och haft körlektion i dag. I eftermiddag har jag därför även tagit lite ledigt från allt plugg... Man behöver faktiskt vila hjärnan i bland, kan jag tycka i alla fall. ;) 

11 oktober 2013

Hösten är här till sist

Nu är det verkligen höst på riktigt, men den väntade länge... 
 
Nu är jag tillbaka! Det har liksom blivit en två veckor lång bloggpaus... Det var inte meningen egentligen, men jag har haft så grymt mycket att göra både i skolan och privat. Det kommer fortfarande vara en del att göra framöver, men jag ska försöka uppdatera lite mer regelbundet. Nu ska jag snart till skolan, efter en härlig sovmorgon!