30 september 2011

Plugg

Gårdagen var mycket trevlig nere i Lund på recentiorsfesten. Det var också väldigt intressant att lyssna på Isabella Löwengrip eller Blondinbella som hon heter här i blogg världen. Hon är inte alls den tjejen som jag har trott genom hennes blogg... Sen är det ju ganska coolt att ha skakat hand med henne. ;) Kvällen var också väldigt lyckad. Trevligt folk träffade man med. ;) Det är ju ganska orättvist att Procivitas i Helsingborg har en rulltrappa...
Min dag i dag har typ spenderats i sängen fram till halv tolv, eftersom vi kom hem vid halv fyra i natt. Är därför ganska trött i dag... Men det tänker ju inte mina kära läxor på, så det är det jag sysslar med nu.

28 september 2011

Ny design!

Tyckte att det behövdes en förändring... Tryck F5 för att uppdatera sidan! Vad tycker ni?? Bättre/Sämre?

Foto & Redigering: jag | Modell: Julia Gunnarsson

Hallå där! Här är en av bilderna som jag fotade på Julia för någon vecka sen. Det blev några bra bilder, även om vi inte hade någon seriös fotografering direkt.

Nu så är det plugga som gäller, vi har helt plötsligt ganska mycket i skolan... humm Aja i kväll så spelar Lakers mot Modo. Hoppas att jag kan hitta någon stans att kolla för vi har nog inte kanalen matchen sänds på. :P Nu vet ni vad jag ska göra rästen av dagen. ;)